Son Bölüm






Benimsin 12. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 15 Mayıs Cumartesi Kanal 7

Benimsin 12. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 15 Mayıs Cumartesi Kanal 7
Benimsin son internete epeyce aratılan dizilerimiz içerisinde gelmesi nedeniyle Benimsin dizisini ziyaretçilerimiz için detaylı inceledik. Benimsin 12. bölüm 15-05-2016 akşamı sevenlerini tv başına kitleyecek daima olan bu. Google'de genelde sorgulanan aramalar bu şekilde olur Benimsin 12. bölüm bedava Benimsin dizisinde son bölüm baya güzel gelişmeler olacak

bu hafta yeni fragmanı epey bir güzel geldi. Benimsin bir önceki bölümü ile baya ses getirdi. Takipçisi devamlı artan dizimiz Benimsin 12. bölümü ile 15-05-2016 tarihinde tüm hayranlarına doyumsuz anlar yaşatacak Sizde seyrettikten sonra bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Benimsin 12. Bölüm Full Tek Parça izle 15-05-2016,Benimsin 12. Bölüm Full izle,Benimsin 12. Bölüm internetten seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 12. Bölüm Hemen izle,Benimsin 12. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 12. Bölüm internetten izle,Benimsin 12. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 12. Bölüm izle ,Benimsin 12. Bölüm izle

Konusu :
Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood'un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Benimsin 12. Bölüm
Benimsin 11. Bölüm
Benimsin 10. Bölüm
Benimsin 9. Bölüm
Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.