Son Bölüm






Benimsin 7. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 30 Nisan Kanal 7 Benimsin Son Bölüm izle7

Kanal 7 Benimsin 7. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 30 Nisan Benimsin Son Bölüm izle7
Benimsin son bölüm
Sosyal Medyada maksimum konuşulan diziler arasında gelmesi dolayısıyla Benimsin tv dizisini üyelerimiz için biraz bilgi edindik. Benimsin 7. bölümüyle 30-04-2016 tarihinde seyircisini televizyon karşısına kitleyecek sürekli böyle olur. Google\`de sürekli girilen arama kelimeleri şu biçimde olmakta Benimsin 7. bölüm Hd izle Benimsin de bu hafta yoğun şekilde hareketli olacak.

son bölüm yeni fragmanı bir hayli hareketli gözüküyor. Benimsin geçtiğimiz hafta ki bölümünde baya yankı uyandırdı. Seyircisi her daim yükselen dizimiz Benimsin 7. bölüm 30-04-2016 ardından da yeni fenomenlerine merhaba diyecek. seyrettikten sonra bölüm ile ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Benimsin 7. Bölüm Tek Parça HD izle 30-04-2016,Benimsin 7. Bölüm hemen izle,Benimsin 7. Bölüm internetten seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 7. Bölüm Youtube izle,Benimsin 7. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 7. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 7. Bölüm internetten izle,Benimsin 7. Bölüm izle ,Benimsin 7. Bölüm

Benimsin (Beintehaa) mevzusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini burun kıvırmamışliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin erkek evladıdır ve Londra`da okumaktadır.

Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ile sürecinin büyük bir tarafını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her süre soğuk bakmıştır. Nedeniyse o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği kişinin dünyada henüz var olmadığını düşünür.

Bigün Londra`daki mektep müdüründen Zain`in babası Usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain`in nadiren okula geldiği ve ulaştığında derslerden çok fazla çok kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain`e bazı nasihatler verdikten sonrasında onu ingiltere`den çağırmasının asıl sebebi Bhopal`de yaşayan yeğeni Aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı armağanları teslim etmesidir.

Zain bu teklifi kabul etmez çünkü o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok`ta kutlamaya hazırlanıyor. Fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels: , ,



2 Responses to "Benimsin 7. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 30 Nisan Kanal 7 Benimsin Son Bölüm izle7"

  1. Zain bu teklifi kabul etmez çünkü o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok`ta kutlamaya hazırlanıyor.

  2. Sosyal Medyada maksimum konuşulan diziler arasında gelmesi dolayısıyla Benimsin tv dizisini üyelerimiz için biraz bilgi edindik.

Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.