Son Bölüm






Benimsin 9. Bölüm 7 Mayıs Cumartesi Kanal 7 Benimsin Son Bölüm

Benimsin 9. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde. Kanal 7`de hafta sonu yayınlanan Benimsin yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 7 Mayıs Cumartesi ekranlara ati olan Benimsin yeni bölümde, Zain’in Aaliya içinde yaşanmış olan şok gelişme ne? Sizde haberimizden Benimsin 9.Bölüm fragmanı izleyebilir yeni bölümde neler yaşanacağını okuyabilirsiniz. Işte Benimsin yeni bölüm fragmanı hakkında merak ettiğiniz detaylar...


Kanal 7`de hafta sonu yayınlanan Benimsin yeni bölümleri ile ekranlara istikbal. Bollywood’un yıldızları olan Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor. Yeni bölümleri ile ekrana gelen Benimsin 9. Bölüm fragmanını haberimizde bulabilirsiniz. Benimsin 9. Yeni bölümü 7 Mayıs Cumartesi günü Kanal 7’de sizlerle olacak.

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine yüzde yüz zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden ifade eden Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

7 Mayıs Cumartesi saa 16:00`da ekranlara ati olan Benimsin yeni bölümde yine soluk kesecek. Cumartesi günü yayınlanacak Benimsin 9. Bölümde olaylar iyiden iyiye karışıyor. Vizyonun sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Zain’in Aaliya’dan boşanmak istediğini söylemesinin arkasından Usman vakaları yatıştırmaya çalışır. Aaliya ise kendisini kurulan komplonun gerisinde Sureyya ve Nafisa’nın bulunduğunu öğrenmiştir. Eğer Aaliya, Zain’e 1 ay boyunca katlanabilirse Zain boşanmaktan vazgeçecektir.

1 Mayıs Pazar yayınlanan Benimsin 8. Bölümde, Aaliya, Polisler sebebi ile konağa getirilince Sureyya ve gelinleri dışındaki hepimiz büyük bir şaşkınlık yaşar. Zain’in Aaliya’ya hırsızlık hakkında ithamları Usman’ın tepkisiyle karşılaşır sadece şimdi onun da aklına bir kurt düşmüştür. Zain, davetlilerin arasından sıyrılıp sahneye çıkarak Aaliya ile boşanmak istediğini söyler.

Aaliya ise düşürüldüğü bu büyük tuzağın arkasında kimin bulunduğunu Hizmetçi Chand ile yapacağı konuşmadan sonra anlar ve Sureyya’nın yanına gider. Aaliya’nın tehditlerine çok aşırı sinirlenen Sureyya, Shabana’yı arayarak kızının hırsızlık icra ettiğinı ve Zain’in de ondan boşanmak istediğini söyler. öteki yandan Zain ve Aaliya bir antak kalma yaparlar ve anlaşmaya nazaran Aaliya, Zain’in yapmış olduklarına 1 ay boyunca dayanabilirse o boşanmaktan vazgeçecektir. Shabana ise Mumbai’ye gitmek için yol hazırlıklarına adım atmıştır.



Benimsin 9. Bölüm
Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.