Son Bölüm






Benimsin 1. Bölüm izle Tek Parça


Benimsin 1. Bolum internete en çok konuşulan yerli diziler arasında geldiğinden dolayı Benimsin tv dizisini sizler için detaylı inceledik. Benimsin 1. bölümü ile 09-04-2016 te seyircisini tv önüne alacak daima olan bu. Arama sitelerinde genel olarak tercih edilen araştırmalar şu şekilde olmaktadır Benimsin 1. bölüm Full izle Benimsin de son bölüm oldukça iddialı olacak.

yeni bölüm son fragmanı bir hayli ilginç olacak gibi. Benimsin geçtiğimiz hafta ki bölümde baya ses getirdi. Seyircisi devamlı artan yerli dizi Benimsin 1. bölümüyle 09-04-2016 tarihinde yeni sevenlerine merhaba diyecek. bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.
Benimsin 1. Bölüm Full Hd izle 09-04-2016,Benimsin 1. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 1. Bölüm Full Tek Parça seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 1. Bölüm Full izle,Benimsin 1. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 1. Bölüm internetten izle,Benimsin 1. Bölüm Youtube izle,Benimsin 1. Bölüm izle ,Benimsin 1. Bölüm izle

Konusu :
Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood'un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels: , , ,



2 Responses to "Benimsin 1. Bölüm izle Tek Parça"

  1. Bi Tv says:

    kanal7 den farklı bir atak daha bir hint dizisi daha hadi hayırlısı bakalım benimsin de bir garip aşk gibi olacak mı ?

  2. Unknown says:

    buda güzel olur herhalde

Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.