Son Bölüm






Benimsin 8. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 01 Mayıs Pazar Kanal 7 Aaliya, Zain'den intikam aldı

Benimsin yeni Bölüm internet Aleminde çok fazla aranan yerli diziler içerisinde gelmesi nedeniyle Benimsin dizisini takipçilerimiz için epey bir inceledik. Benimsin 8. bölümü ile 01-05-2016 tarihinde sevenlerini ekran önüne kitleyecek her daim olan bu. yahoo'da genelde tercih edilen aramalar bu şekilde olur Benimsin 8. bölüm Full izle Benimsin de bu hafta oldukça iddialı olacağına inanıyoruz.

son bölüm ilk fragmanı bir hayli güzel geldi. Benimsin geride bıraktığımız bölümüyle baya ses Getirmişti. Seyircisi her daim yükselen Televizyon dizisi Benimsin 8. bölüm 01-05-2016 akşamında yeni ve eski seyircilerine hoş vakit geçirecek. Sizde takip ediyoranız bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.
Benimsin 8. Bölüm Tek Parça izle 01-05-2016,Benimsin 8. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 8. Bölüm Tek Parça seyret, Benimsin son bolum izle ,Benimsin 8. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 8. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 8. Bölüm internetten izle,Benimsin 8. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 8. Bölüm izle ,Benimsin 8. Bölüm

Aalia `yı müştemilata gönderen sureyya zafer kazanmışçasına içinden refah duymaktadır fakat bu aalia için son damladır. Durumdan haberdar olan Usman bey aalia`yı konağa getirir ve zain`le bu durum meselesinde mevzuşarak onu uyarır.

Bu mevzuşmanın peşinden Sureyya`nın söylemiş olduği yalanlar yüzünden aaliya suçlu duruma düşmekten kurtulamaz. Tüm konak yetimhanede çocukları ziyarete gittiklerinde aalia son dakika yemeklerde bir sıkıntı olduğu farkına varır ve hemen dayısına haber verir. Durumu öğrenen Sureyya, aalia`yı yalancı çıkarmak için yemekleri değiştirir ve olanlar olur.

Kanal 7 ekranlarının dizisi benimsin 8. Bölüm fragmanı ne süre yayınlanacak? Hintli dizide heyecan dorukta. Usman bey, zain`e neden kızıyor. Aaliya son dakika fark ettiği hadise nedir? Benimsin yeni bölüm fragmanında görkemli dakikalar devam ediyor. Aaliya`yı bekleyen büyük çekince nedir?

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine yüzde yüz karşıt karakterlere haiz olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden söz eden Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

BENiMSiN 8. BöLüMDE NELER YAşANACAK?
Aaliya, Polisler yönünden konağa getirilince Sureyya ve gelinleri dışındaki herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Zain’in Aaliya’ya hırsızlık hakkında ithamları Usman’ın tepkisiyle karşılaşır lakin şimdi onun da aklına bir kurt düşmüştür. Zain, davetlilerin arasından sıyrılıp sahneye çıkarak Aaliya ile boşanmak istediğini söyler.

Aaliya ise düşürüldüğü bu büyük tuzağın arkasında kimin bulunduğunu Hizmetçi Chand ile yapacağı konuşmadan sonrasında anlar ve Sureyya’nın yanına gider. Aaliya’nın tehditlerine çok sinirlenen Sureyya, Shabana’yı arayarak kızının hırsızlık yaptığını ve Zain’in de ondan boşanmak istediğini söyler.

Başka yandan Zain ve Aaliya bir anlaşma yaparlar ve anlaşmaya göre Aaliya, Zain’in yaptıklarına 1 ay boyunca dayanabilirse o boşanmaktan vazgeçecektir. Shabana ise Mumbai’ye gitmek için yol hazırlıklarına adım atmıştır.

Sureyya’nın Zain’in odasının kilitli olmasını bahane ederek kendisini müştemilata göndermesi Aaliya için bardağı taşıran son damla olmuştur. Usman bey, Aaliya’yı konağa getirerek Zain’den yaşananlarla ilgili hesap sorar lakin Sureyya’nın söylediği yalanlar yüzünden masum olan Aaliya suçlu hale düşer.

Konaktakilerin yetimhaneye düzenlemiş olduğu geziye katılan Aaliya, oradaki çocuklara yiyecek dağıtırken yiyeceklerin bozuk olduğunu fark eder ve dayısına haber vermeye gider. Durumu haber saha Sureyya onu yalancı çıkartmak için yemekleri değiştirince Aaliya, Usman Bey karşısında bir kez daha haksız duruma düşer.

Sureyya hanım gelinleri Shazia ve Nefisa’nın sayesinde Aaliya’ya büyük bir tuzak kurar ve onun çantasına koyduracağı yüksek bedelli saati bir alış veriş merkezinin güvenlik görevlilerine yakalatır. Plan işe yarayınca Polisler nedeni ile yakalanan Aaliya’nın başı büyük bir derde girer.

Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels: , ,



1 Response to "Benimsin 8. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 01 Mayıs Pazar Kanal 7 Aaliya, Zain'den intikam aldı"

  1. Bi Tv says:

    Dizi izle Siz de іr hayli koca gіі yararѕız zamanlarınızda sürekli olarak intеrnеttеn film izleyenlerden mіsіnіz? Anсak film іzledіğіnіz iş mеrkеzi ile ilgili ötümlü olarak mesele mu уaşıуorsunuz? u şehir yаrdımıylа daha çok u janr ѕorunlаr yaşamayacakѕınız. Canlı Dizi ütün filmleri evіnіze konuk etmeye amade olun. Sitе genіşlіk ilinmeуen ve оkunuşu efѕaneleşmiş, unutulmayan film vе dizilеri sіzlere sunuуor. öylelikle kolaуca ve okunuşu rahatça iѕtediğiniz filmi izlеyеilirѕiniz. u site yardımıyla iricik уapmanız gеrеkеn yаzаrаk seyre dalmanız. full hd dizi аşkаcа sürеkli olarak film іzlerken oluşan donmаlаrа karşı da çözüm getіrіlmіş gii görünüуor. mukаddemа olduğu gii filmlеri iricik uslu kısımlаr halіnde еğlеnmеk уerіne iricik pаrçа izle seçeneği ѕeeiуle dikkatiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış yalnız şekilde, sorunsuz olarak film Tek Parça izleme özеlliği de sunuуоr. Üstelik utonu yardımıyla henüz kaliteli уalnız görüntüуe еhil оlarak filminizi afiуet іle izlеyеilirsiniz. 

    www.superdizim.com

Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.