Son Bölüm






Kanal 7 Benimsin 6. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 24 Nisan 2016 Benimsin Son Bölüm izle7 Düğün Var

Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Benimsin Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir şaşırtıcı ve hayret verici Aşk dizisinin ardından şimdi de gene aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı devirde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin ismi ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood’un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.


Benimsin’in 1. Kısmınü 9 Nisan Cumartesi günü Kanal 7’de seyredebilirsiniz.
Benimsin (Beintehaa) mevzusu:
Kanal 7 ekranlarında gösterilen Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini burun kıvırmamışliği ve yaşamı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora)  Hindistanlı zengin bir ailenin erkek evladıdır ve Londra’da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği mutluluk ile vakitının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her süre soğuk bakmıştır. Sebebi ise o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği bireyin dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.


Bir gün Londra’daki mektep müdüründen Zain’in babası Usman’a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain’in nadiren okula geldiği ve ulaştığında derslerden aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain’e bazı tembihler verdikten sonrasında onu ingiltere’den çağırmasının asıl sebebi Bhopal’de yaşayan yeğeni Aaliya’nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez sebebi ise o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok’ta kutlamaya hazırlanıyor.

Sadece direnmeçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal’e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.
Bhopal’e gitmeye mecbur kalan Zain oraya vardığında Aaliya’yı tanıyabilmek için onun facebook profiline göz atar. Zain, kuzeninin vakit geçtikçe nasıl serpilip genç ve güzel bir hanım olduğunu görünce aşırı şaşırır. Istemeyerek yola koyulan Zain’in çıktığı bu seyahat onun hayatını değiştirecektir.
Aaliya Abdullah (Preetika Rao) ise Zain’in tam tersi bir karaktere haizdir. O ailesi ile beraber yaşayan değerlerine bağlı, iyiliğin erdemine inanan, dinine bağlı iyi gözü pek biridir. Evlilik çağına gelince Zişan adlı bir genç ile nişanlanan Aaliya, yaşanan bazı sorunlar yüzünden onu hiç görememiştir.

Ailesi Aaliya ve Zişan’ın düğünü için hazırlıklar yapmaktadır.
Usman Bey oğlunu gönderdikten sonrasında onu tanımaları için Zain’in bir resmini Bhopal’deki akrabalarına gönderir. Büyük bir rastlantı eseri aynı günlerde Zişan da Aaliya’nın kendisini görmesi için bir fotoğrafını göndermiştir. Aaliya’nın kız kardeşi onun utangaç bir tanesi olduğunu bilmiş olduğu için fotoğrafı Aaliya daha fotoğrafa bakamadan elinden kapar ve ona latife yapmak ister. Sadece Aaliya’nın kısa sürede pes etmesinin ardından kız kardeşi Zişan’ın fotoğrafını masada duran Zain’in fotoğrafının üzerine koyarak oradan ayrılır.

Nişanlısını ilk kere görecek olmanın heyecanı ile fotoğrafların yanına giderken pencereden esen rüzgâr Zişan’ın fotoğrafını yere düşürünce Aaliya, Zain’in fotoğrafını eline alır. Zain’i nişanlısı zanneden Aaliya onu çok aşırı beğenir.
öteki yandan Zişan da Aaliya’yı arayarak onunla yüz yüze görüşmek istediğini söyler. Aaliya bu teklifi kabul ederek buluşacakları yere gitmek için yola koyulur. Yaşananlardan habersiz olan çoktan Bhopal’e varmıştır. O, halasının evine gitmek üzereyken yolda rastlantı eseri Aaliya’yı görünce kuzenini takip etmeye karar verir.

Aaliya buluşma yerine vardığında Zain de yanına gelir. Zain’i nişanlısı sanan Aaliya utancından bir süre mevzuşamazken Zain ise bu bir duruma bir mana veremez. Daha sonrasında Zain ona üstü kapalı bir halde babası Usman Bey’in gönderdiği armağanları kabul edip etmeyeceğini sorar fakat o Zişan zannettiği kuzeninin kendisine telefonda konuştukları bu şeklinde evlilik teklif ettiğini zannederek ona evet der.
Zain kısa bir vakit sonra Aaliya’nın kendisini nişanlısı Zişan ile karıştırdığını öğrenir ancak fırsat eline geçmişken kuzenine karşı bir oyun oynamak ister. Böylece Zain ve Aaliya’nın tutku ve nefret dolu aşk hikâyesi başlamış olur.
Benimsin (Beintehaa) Nisan’da Kanal 7 ekranlarında.


Benimsin izle Sosyal Medyada en çok hayranı artan türk dizileri içinde gelmesi nedeniyle Benimsin televizyon dizisini takipçilerimiz için epey bir araştırdık. Benimsin 6. bölümü ile 24-04-2016 tarihinde sevenlerini televizyon önüne kitleyecek her daim olan bu. internete sürekli tercih edilen arama kelimeleri bu şekilde olur Benimsin 6. bölüm ücretsiz Benimsin dizisi yeni bölüm bir hayli hareketli olmasını bekliyoruz.

bu hafta son fragmanı epey bir güzel geldi. Benimsin en son bölümü ile bir hayli ses Getirmişti. Takipçisi Sürekli artan dizi Benimsin 6. bölümü ile 24-04-2016 akşamı eski hayranlarına hoş vakit geçirecek. Bölümü bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.
Benimsin 6. Bölüm Takılmadan izle 24-04-2016,Benimsin 6. Bölüm internetten izle,Benimsin 6. Bölüm Youtube seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 6. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 6. Bölüm internetten izle,Benimsin 6. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 6. Bölüm Youtube izle,Benimsin 6. Bölüm izle ,Benimsin 6. Bölüm izle

Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels:



2 Responses to "Kanal 7 Benimsin 6. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 24 Nisan 2016 Benimsin Son Bölüm izle7 Düğün Var"

  1. adam says:

    Zain telefonunu almak için eve geri döndüğünde hiç kimseye görünmeden eve girer. Lakin Zişan’ın dayısı Zain’in eve gizlice girdiğini görmüştür ve eline geçen bu büyük kozu derhal kullanarrak Ghulam Bey ile Usman Bey’e Aaliya’nın odasına gitmelerini söyler.

    Benimsin 6. Bölüm

    Benimsin 5. Bölüm

    Benimsin 4. Bölüm

    Benimsin 3. Bölüm

    Benimsin 2. Bölüm

    Benimsin 1. Bölüm

  2. mbdizi says:

    Aşk daha önce hiç bu kadar çıplak ve gerçek anlatılmamıştır... bir film yada dizi de... yani olması gerektiği gibi... Aaliya ve Zain çocukluklarında birbirinden nefret eden iki kuzendir... Sensiz Olmaz 21.Bölüm Zainin haylaz serseri ve sorumsuz tavrı Aaliyanın 1-2 hafta içinde gerçekleşecek düğün hazırlıkları sırasında damat tarafı tarafından yanlış anlamaya yol açar ve düğün iptal olur. Sensiz Olmaz izle Zain bu tavrı babasına bir fikir verir... o da bu iki genci evledirmek başta her iki genç buna itiraz ederler ve birbirilerine evlenmeyeceklerine söz verirler...

    hd dizi izle Yaşanan onca gelişmenin ardından morallerin bozulmasına neden olan Nazlı sorunu nasıl çözülecek. Hızır'ın artık yalan ve arkadan çevirilen işlere tahammülü kalmamıştır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nazlı'yı sert biçimde uyaran Hızır artık atacağı adımlara dikkat etmesini yoksa çocuğunu bir kez daha göremeyeceğini söyler. Belki de Hızır ilk kez bunu dillendirir Nazlı'ya karşı ve çocuğu almak ile tehdit eder. Nazlı dik kafalılık mı yapacak , yoksa olduğu gibi hayatına devam mı edecek ?

    Benimsin izle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor. Bir barışık bir küs ilerleyen Rundra ve Paro arasındaki ilişkide, Paro, Rundra'ya karşı hislerine karşılık bulabilecek mi? dizi izle Annesinin evi terk etmesi ve babasının güzel kadınların kocasına, babsına ve oğluna bile sadık olamyacağnı adair küçük yaştan itibaren söylediği sölerden etkilenen ve güzel kadınların sürekli bir aldatma ve terketme içerisinde olduğun düşünen Rundra bi duygularını yenecek mi? Benimsin 7.bölüm Gazetede çıkan haberleri kimin yaptırdığını bulayım derken Paro ile gerçekten evleniyor mu?

Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.