Son Bölüm






Benimsin 5. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 23 Nisan 2016 Benimsin Son Bölüm izle7

Benimsin 5. Bölüm fragmanı ve merak ettiğiniz detaylar haberimizde. Kanal 7`de hafta sonu gösterilen Benimsin 5. Bölüm kısmı ile 23 Nisan Cumartesi günü ekranlara ati. Benimsin (Beintehaa) 4. Son kısmı Pazar günü ekranlara geldi. Cumartesi ekranlara ati olan Benimsin (Beintehaa) yeni bölüm konusunda merak ettiğiniz detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Sizde haberimizden 

Benimsin 5. Bölüm fragmanı ve bilgilerinı öğrenebilir yeni bölümde neler yaşanacağına dair detayları bulabilirsiniz...
Kanal 7`de hafta sonu gösterilen Benimsin yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Bollywood’un yıldızları olan Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor. Yeni bölümleri ile ekrana gelen Benimsin 5. Bölüm fragmanını da haberimizde bulabilirsiniz. Benimsin 5. Kısmı ile 23 Nisan Cumartesi günü Kanal 7’de ekranlarında sizlerle olacak.

BENiMSiN SON BöLüMDE NELER YAşANDı?
17 Nisan Pazar günü gösterilen Benimsin 4. Bölümde, Süreyya kadın, oğlu ile Aaliya içinde bir şeyler olduğundan şüphelendiği için Zain’i bir lahza öncelikle Bhopal’den göndermek ister. Aaliya’nın düğününde Zişan’ın babası, Ghulam Bey’den istedikleri çeyiz parasını 40 katına çıkardıklarını söyler. Olup bitene bir anlam veremeyen Ghulam Bey bu durumun sebebini sorduğunda Zişan’ın dayısı, Aaliya ve Zain’i bir arada görmüş olduğunü, onların içinde bir münasebet bulunduğunu söyler. Durumdan haberdar olan Usman Bey olanları duyunca bir izah yapması için oğlunu arar sadece Zain aceleyle evden çıkarken telefonunu unutmuştur. Kendisi mevzusunda konuşulanları öğrenen Aaliya büyük bir üzüntü ile masum bulunduğunu söyler ve odasına çıkıp ağlamaya adım atar. Zain telefonunu almak için eve geri döndüğünde hiç kimseye görünmeden eve girer. Lakin Zişan’ın dayısı Zain’in eve gizlice girdiğini görmüştür ve eline geçen bu büyük kozu derhal kullanarrak Ghulam Bey ile Usman Bey’e Aaliya’nın odasına gitmelerini söyler.


Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.