Son Bölüm






Benimsin 11. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 14 Mayıs Cumartesi Kanal 7 Parti De Nefesler Tutuldu

Benimsin 11. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 14 Mayıs Cumartesi Kanal 7 Parti De Nefesler Tutuldu
Benimsin son
Bhopal’e gitmeye mecbur kalan Zain oraya vardığında Aaliya’yı tanıyabilmek için onun Facebook profiline göz atar. Zain, kuzeninin zaman geçtikçe nasıl serpilip genç ve güzel bir bayan olduğunu görünce aşırı şaşırır. istemeyerek yola koyulan Zain’in çıktığı bu yolculuk onun hayatını değiştirecektir. Aaliya Abdullah (Preetika Rao) ise Zain’in tam tersi bir karaktere sahiptir.

O ailesi ile beraber yaşayan değerlerine bağlı, iyiliğin erdemine inanan, dinine bağlı iyi gözüpek biridir. Evlilik çağına gelince Zişan adlı bir genç ile nişanlanan Aaliya, yaşanan bazı sorunlar yüzünden onu hiç görememiştir. Ailesi Aaliya ve Zişan’ın düğünü için hazırlıklar yapmaktadır. Usman Bey oğlunu gönderdikten sonra onu tanımaları için Zain’in bir resmini Bhopal’deki akrabalarına yollar. Büyük bir tesadüf eseri tıpkı günlerde Zişan da Aaliya’nın kendisini görmesi için bir fotoğrafını göndermiştir.

Aaliya’nın kız kardeşi onun utangaç bir tanesi olduğunu bildiği için fotoğrafı Aaliya daha fotoğrafa bakamadan elinden kapar ve ona latife yapmak ister. ancak Aaliya’nın kısa zamanda pes etmesinin ardından kız kardeşi Zişan’ın fotoğrafını masada duran Zain’in fotoğrafının üzerine koyarak oradan ayrılır. Nişanlısını ilk kez görecek olmanın heyecanı ile fotoğrafların yanına giderken pencereden esen rüzgâr Zişan’ın fotoğrafını yere düşürünce Aaliya, Zain’in fotoğrafını eline alır. Zain’i nişanlısı zanneden Aaliya onu çok fazla beğenir. diğer yandan Zişan da Aaliya’yı arayarak onunla yüz yüze görüşmek istediğini söyler. Aaliya bu teklifi kabul ederek buluşacakları yere gitmek için yola koyulur. Yaşananlardan habersiz olan çoktan Bhopal’e varmıştır. O, halasının evine gitmek üzereyken yolda rastlantı eseri Aaliya’yı görünce kuzenini takip etmeye karar verir. Aaliya buluşma yerine vardığında Zain de yanına gelir. Zain’i nişanlısı sanan Aaliya utancından bir süre konuşamazken Zain ise bu duruma bir mana veremez.

Daha sonra Zain ona üstü kapalı bir biçimde babası Usman Bey’in gönderdiği hediyeleri kabul edip etmeyeceğini sorar lakin o Zişan zannettiği kuzeninin kendisine telefonda konuştukları bu gibi evlilik teklif ettiğini zannederek ona evet der. Zain kısa bir süre sonra Aaliya’nın kendisini nişanlısı Zişan ile karıştırdığını öğrenir fakat fırsat eline geçmişken kuzenine karşı bir oyun oynamak ister. Böylece Zain ve Aaliya’nın tutku ve nefret dolu aşk hikâyesi başlamış olur. Hafta sonları Kanal 7 ekran’ında izleyicisini ekrana kilitleyen yeni Hint dizisi Benimsin Beintehaa 11. bölüm yayınlandı. Heyecanla izlenilen dizinin son bölüm’ünde neler yaşandı?

 Benimsiz dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandımı? Benimsiz 11. bölüm ne süre hangi gün yayınlanacak? Cumartesi ve Cumartesi günleri yayınlanan dizinin yeni bölüm’ü 14 Mayıs Cumartesi ve 14 Mayıs Cumartesi günü yeni bölümleri ile izlenecek. Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Benimsin son bölüm’de Aaliya kendisine yapılan bir şakadan dolayı Zain’in nişanlısı Zişan olduğunu sanmaktadır. Durumu ayrım eden Zain ise ona nişanlısıymış bu gibi davranması ile ekrana gelmişti. Peki Benimsin yeni bölüm’de neler olacak?

Benimsin 11. Bölüm Tek Parça izle 14-05-2016,Benimsin 11. Bölüm Youtube izle,Benimsin 11. Bölüm Full Hd seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 11. Bölüm internetten izle,Benimsin 11. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 11. Bölüm Full izle,Benimsin 11. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 11. Bölüm izle ,Benimsin 11. Bölüm izle

Konusu :
Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood'un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Benimsin 11. Bölüm
Benimsin 10. Bölüm
Benimsin 9. Bölüm
Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels: , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.