Son Bölüm






Benimsin 10. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 08 Mayıs Pazar Kanal 7 Osman Beyin Utanç Anı


Benimsin yeni Bölüm
internete epeyce tıklanan diziler içinde olmasından dolayı benimsin televizyon dizisini sizin için bir hayli sorguladık. benimsin on. bölüm 08-05-2016 te seyircisini televizyon başına kitleyecek her süre olan bu. arama motorlarında genel olarak sorgulanan arama kelimeleri şu biçimde olmaktadır benimsin 10. bölüm full izle benimsin de bu hafta epeyce kaliteli sahneler olacak.

son bölüm ilk fragmanı bir hayli güzel geldi. benimsin geçtiğimiz hafta ki bölümde yoğun şekilde kendinden söz ettirdi. takipçisi devamlı artan yerli dizi benimsin 10. bölümü ile 08-05-2016 akşamı yeni seyircilerine hoş zaman geçirtecek benzeri. takip ediyoranız bölüm konusu için görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
benimsin on. bölüm internetten izle 08-05-2016,benimsin 10. bölüm tek parça izle,Benimsin 10. Bölüm internetten seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 10. Bölüm Youtube izle,Benimsin 10. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 10. Bölüm internetten izle,Benimsin 10. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 10. Bölüm izle ,Benimsin 10. Bölüm izle


BENiMSiN SON BöLüMDE NELER YAşANDı?
Aaliya, Bhopal’de kalan ailesini özlemeye başlamıştır. Zain yeniden eski başıboş hayatına geri döner ve arkadaşlarını maç izlemek için eve çağrı eder. Aaliya kısa zamanda Zain’in arkadaşları ile tanışarak onlarla sohbet etmeye başlar. 

Arkadaşları Zain’den düzenleyecekleri Sevgilililer Günü partisine gelirken Aaliya’yı da yanlarında getirmesini ister. Bu sırada Aaliya’nın hırsızlık yaptığı iddia edilen alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını izleyen Polisler, onun masum olduğunu Usman Bey’e söyleyince Aaliya üstündeki şüphelerden aklanır. 

Aaliya ve Zain partiye giderken Zain ona bir oyun oynamaya karar verir. ama bu oyun kısa zaman sonra tehlikeli bir durum almaya başlayınca Zain devreye girmek durumunda kalır.

BENiMSiN TANıTıMı
Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir acayip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. 

Yayınlandığı devirde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood’un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tam olarak karşıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üstünden anlatan Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında sizlerle olacak.

Benimsin on. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7\`de hafta sonu yayınlanan Benimsin yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 8 Mayıs Pazar günü ekranlara istikbal olan Yeni bölümde Zain katıldıkları Sevgililer Günü partisinde Aaliya’nın üstündeki elbiseye ziyan verince bu durumun oradakiler vasıtası ile fark edilmemesi için elinden geleni yapar.

Benimsin (Beintehaa) mevzusu:

Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve yaşamı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı zengin bir ailenin erkek evladıdır ve Londra`da öğrenim görmektedir. Ailesinden uzakta olmanın verdiği mutluluk ile vakitının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. Nedeniyse o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanoğlunun dünyada hemen hemen mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra`daki okul müdüründen Zain`in babası Usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain`in nadiren okula geldiği ve vardığında derslerden aşırı çok fazla kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain`e bazı nasihatler verdikten sonrasında onu ingiltere`den çağırmasının aslolan sebebi Bhopal`de yaşayan yeğeni Aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez sebebi ise o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile beraber Bangkok`ta kutlamaya hazırlanmaktadır. Lakin direnmeçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Benimsin 10. Bölüm
Benimsin 9. Bölüm
Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm
Benimsin 1. Bölüm

Labels: , ,



1 Response to "Benimsin 10. Bölüm Tek Parça Full Hd izle 08 Mayıs Pazar Kanal 7 Osman Beyin Utanç Anı"

Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.