Son Bölüm






Benimsin 46. Bölüm 03-07-2016 Benimsin Yeni Bölüm

Benimsin 46. Bölüm Fragmanı yayınlandı... iyi seyirler Benimsin 46. Bölüm televizyonda yayınlandıktan sonra sitemizden tek parça olarak izleyebilirsiniz...
Benimsin son bölüm internet Aleminde en çok aratılan dizilerimiz arasında gelmesi nedeniyle Benimsin tv dizisini üyelerimiz için detaylı bilgi edindik. Benimsin 46. bölümüyle 03-07-2016 akşamı izleyicisini televizyon başına alacak daima olduğu gibi. Arama sitelerinde devamlı yapılan araştırmalar şu şekilde olmaktadır Benimsin 46. bölüm Full izle Benimsin dizisi yeni bölüm epeyce hareketli sahneler olacak.

yeni bölüm fragmanı baya kaliteli belli ediyor kendini Benimsin en son bölümüyle baya ses getirdi. Seyircisi her hafta artan yerli dizi Benimsin 46. bölümü ile 03-07-2016 akşamı tüm seyircilerine hoş vakit geçirecek. seyrettikten sonra bölüm ile ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Benimsin 46. Bölüm Full Hd izle 03-07-2016,Benimsin 46. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 46. Bölüm Tek Parça HD seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 46. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 46. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 46. Bölüm Youtube izle,Benimsin 46. Bölüm Full izle,Benimsin 46. Bölüm izle ,Benimsin 46. Bölüm izle

Mevzusu :

Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin türkiye`deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir acayip Aşk dizisinin ardından şimdi de gene aşırı çok konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood`un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.


Benimsin (Beintehaa) konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini burun kıvırmamışliği ve yaşamı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra`da öğrenim görmektedir. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir tarafını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her vakit soğuk bakmıştır. Nedeni ise o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği kişinin dünyada hemen hemen var olmadığını düşünür.


Bir gün Londra`daki okul müdüründen Zain`in babası Usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain`in nadiren okula geldiği ve ulaştığında derslerden çok aşırı kızlarla ilgilenilmiş olduğu yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain`e bazı nasihatler verdikten sonrasında onu ingiltere`den çağırmasının aslolan sebebi Bhopal`de yaşayan yeğeni Aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı armağanları teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez sebebiyse o yaklaşan yeni yılı en yakın dostları ile beraber Bangkok`ta kutlamaya hazırlanmaktadır. Fakat direnmeçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.