Son Bölüm






Benimsin 42. Bölüm


Benimsin yeni Bölüm Benimsin 42. Bölüm Hemen izle 29-06-2016,Benimsin 42. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 42. Bölüm Takılmadan seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 42. Bölüm Hemen izle,Benimsin 42. Bölüm Full izle,Benimsin 42. Bölüm Hemen izle,Benimsin 42. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 42. Bölüm izle ,Benimsin 42. Bölüm izle

sosyal Medyada azami tıklanan türk dizileri içinde geldiğinden dolayı Benimsin dizisini takipçilerimiz için etraflıca araştırdık. Benimsin 42. bölümü ile 29-06-2016 te izleyicisini televizyon karşısına kitleyecek sürekli yaptığı şeklinde. yahoo`da devamlı sorgulanan arama kelimeleri şu şekilde olmaktadır Benimsin 42. bölüm Full izle Benimsin dizisinde son bölüm oldukça heyecanlı sahneler olacak.


yeni bölüm fragmanı yoğun şekilde iddialı görünüyor. Benimsin geçen kısmı ile bir fazlaca yankı uyandırdı. izleyicisi devamlı artan dizimiz Benimsin 42. bölüm 29-06-2016 akşamında eski izleyicilerine doyumsuz anlamış olur yaşatacak Sizde takip ediyoranız bölüm mevzusu için görüş beyan edebilirsiniz

Benimsin (Beintehaa) konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve ihtiras dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini burun kıvırmamışliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı zengin bir ailenin erkek evladıdır ve Londra`da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ile vakitının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. sebebiyse o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.


bir gün Londra`daki okul müdüründen Zain`in babası Usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain`in nadiren okula geldiği ve vardığında derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain`e bazı tembihler verdikten sonrasında onu ingiltere`den çağırmasının aslolan nedeni Bhopal`de yaşayan yeğeni Aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez sebebiyse o yaklaşan yeni yılı en yakın dostları ile birlikte Bangkok`ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat direnmeçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels: , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.