Son Bölüm






Benimsin 19. Bölüm


Benimsin 19. BolumBenimsin 19. Bölüm Tek Parça izle 06-06-2016,Benimsin 19. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 19. Bölüm Youtube seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 19. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 19. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 19. Bölüm internetten izle,Benimsin 19. Bölüm internetten izle,Benimsin 19. Bölüm izle
Aaliya ve Zain, Barakat’ı bulabilmek için harekete geçerler. Mir Khan’ın izini süren ikili onu Barakat’ın nikâh töreninde bulur. Barakat gerçek ailesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?
Aaliya, Barakat’ı bulması için Zain’e destekçi olmaya karar verir ve ikili tehlikeli bir maceraya daha atılır. Benimsin Son Bölüm öte yandan Mir Khan’ın Ghulam Bey’in kardeşi olduğunu öğrenen Aaliya, Surayya’nın Bhopal’e ve kendisine karşı duyduğu nefretin sebebini anlar ve ondan özür diler. Barakat’ın izini süren Zain ve Aaliya kötü bir sürprizle karşılaşır. çünkü Barakat kendisinden epey bir büyük olan Nasır Khan ile zorla evlendirilmek üzeredir. Usman ve Surayya’nın da törene gelmesi ile olaylar iyice karışır. Usman, Barakat’a babasının kendisi olduğunu söylediğinde neler olacak?

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.