Son Bölüm






Benimsin 34. bölüm


Benimsin yeni Bölüm
internet Aleminde bir hayli aratılan türk dizileri arasında gelmesi nedeni ile Benimsin televizyon dizisini ziyaretçilerimiz için biraz bilgi edindik. Benimsin 34. bölümü ile 21-06-2016 akşamı seyircisini televizyon karşısına kitleyecek her zaman olan bu. Google\`de umumi olarak girilen arama kelimeleri şu şekildedir Benimsin 34. bölüm parasız Benimsin de bu bölümde yoğun şekilde ilginç gelişmeler olacak

son bölüm ilk fragmanı oldukça güzel geldi. Benimsin bir önceki bölümüyle baya ses getirmiştir. Takipçisi her hafta artan dizi Benimsin 34. bölümüyle 21-06-2016 ardından da yeni ve eski sevenlerine doyumsuz anlar yaşatacak Sizde bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Benimsin 34. Bölüm Full Hd izle 21-06-2016,Benimsin 34. Bölüm Youtube izle,Benimsin 34. Bölüm Full seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 34. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 34. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 34. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 34. Bölüm Full izle,Benimsin 34. Bölüm izle ,Benimsin 34. Bölüm izle


Benimsin (Beintehaa) konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.

Kendini küçümsememişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin erkek evladıdır ve Londra`da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği refah ile süreının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her süre soğuk bakmıştır. çünkü o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği ferdin dünyada hemen hemen mevcut olmadığını düşünür.


Bigün Londra`daki mektep müdüründen Zain`in babası Usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain`in nadiren okula geldiği ve ulaştığında derslerden çok fazla aşırı kızlarla ilgilenilmiş olduğu yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister.

Usman Bey, Zain`e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere`den çağırmasının aslolan sebebi Bhopal`de yaşayan yeğeni Aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı armağanları teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile beraber Bangkok`ta kutlamaya hazırlanmış olur. Fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.