Son Bölüm






Benimsin 17. Bölüm Full Tek Parça izle 04-06-2016 Benimsin son Bölüm 04 Haziran 2016 Kanal 7

Benimsin 17. Bölüm Full Tek Parça izle 04-06-2016 Benimsin son Bölüm 04 Haziran 2016
Benimsin son

Online platformda bir hayli konuşulan dizilerimiz arasında geldiği için Benimsin tv dizisini takipçilerimiz için bir hayli inceledik. Benimsin 17. bölüm 04-06-2016 tarihinde sevenlerini ekran başına toplayacak her daim yaptığı gibi. yahoo'da genellikle sorgulanan araştırmalar şu şekildedir Benimsin 17. bölüm full hd Benimsin de yeni bölüm baya güzel sahneler olacak.



son bölüm ilk fragmanı oldukça hareketli gözüküyor. Benimsin Geçen Hafta ki bölümünde baya kendinden söz ettirdi. Takipçisi devamlı artan Televizyon dizisi Benimsin 17. bölümüyle 04-06-2016 ardından da yeni hayranlarına hoş vakit geçirecek. Bölümü takip ediyoranız bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Benimsin 17. Bölüm Full izle 04-06-2016,Benimsin 17. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 17. Bölüm Full Hd seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 17. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 17. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 17. Bölüm internetten izle,Benimsin 17. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 17. Bölüm izle ,Benimsin 17. Bölüm izle


Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels: , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.