Son Bölüm






Benimsin 27. Bölüm

Zubair’in varlığından korkan Zain, onun yüzünden Aaliya ile kavga eder. Zain’in kendisine söylediği ağır sözlerin ardından kalbi kırılan Aaliya, Bhopal’e geri döner. diğer yandan Shazia’nın Bobby meselesi için öğrendiği gerçekler onu kısa sürede çok fazla varlıklı edecektir.

Aaliya ve Zubair arasındaki samimiyeti kıskanan Zain yazdığı mektubu Aaliya’ya vermekten vazgeçer. Zain’nin kıskanç tavırlarını fark eden Bobby söyledikleri ile onun aklını daha da karıştırır. Aaliya, Zain’in kendisi hakkındaki düşüncelerini öğrendikten sonra Bhopal’e gitmek üzere gizlice evden ayrılır.

Babası Chakkiwa’nın ziyaretine giden Shazia orada Bobby’yi tanıyan bir dansçı ile tanışır. Bu şahıs ona Bobby’nin gerçek bir dolandırıcı olduğunu ve onun pek çok fazla masum insanın canını yaktığını söyler. Aaliya Bakaratin iyimserligine güvenerek ona baya ısınmış ve onu mutlu etmek için müthiş projeler peşine düşmüştü ve Aaliya Bakarata çok fazla güzel bir parti hazırlamıştı bu partiyle Bakaratin adeta ayakları yerden kesilmişti Aaliya da çok mutluyken bir anda partiye gelen süpriz misafirlerle Bakaratin içinde olan konuşmayı Aaliya duydu.

Aaliya Bakarat meselesinde bütün gercekleri ogrendi ve düş kırıklığına uğradı hiç yetmez benzeri birde Bakaratin gercek adının Boby olması davetlilerin ve özellikle Abdullah ailsini şok etti bu yaşananlar acaba bugün yayinlanacak bölümde seyircilere neler yaşatacak hem his yüklü hem romantik hem duygusal olan dizi bu akşam gene sevenleriyle tıpkı saatte buluşacak. Benimsin 27. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu.

Benimsin 27. BolumBenimsin 27. Bölüm Full izle 14-06-2016,Benimsin 27. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 27. Bölüm internetten seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 27. Bölüm internetten izle,Benimsin 27. Bölüm Full izle,Benimsin 27. Bölüm Full izle,Benimsin 27. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 27. Bölüm izle
Benimsin 27. BolumBenimsin 27. Bölüm Full izle 14-06-2016,Benimsin 27. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 27. Bölüm Tek Parça seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 27. Bölüm internetten izle,Benimsin 27. Bölüm Youtube izle,Benimsin 27. Bölüm Hemen izle,Benimsin 27. Bölüm internetten izle,Benimsin 27. Bölüm izle

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.