Son Bölüm






Benimsin 35. Bölüm


Benimsin izle
internet Aleminde maksimum sorgulanan dizilerimiz içinde geldiğinden ötürü Benimsin televizyon dizisini ziyaretçilerimiz için biraz sorguladık. Benimsin 35. kısmı ile 22-06-2016 te sevenlerini ekran karşısına kitleyecek devamlı böyle olur. Arama motorlarında devamlı tercih edilen araştırmalar şu şekildedir Benimsin 35. bölüm full hd Benimsin dizisinde yeni bölüm baya enteresan gelişmeler olacak

son bölüm fragmanı yoğun şekilde güzel geldi. Benimsin geride bıraktığımız bölümüyle baya kendinden söz ettirdi. Hayranı her daim yükselen dizi Benimsin 35. bölümü ile 22-06-2016 akşamı bütün seyircilerine hoş vakit geçirecek. seyrettikten sonra bölüm meselesinde görüş beyan edebilirsiniz
Benimsin 35. Bölüm Tek Parça HD izle 22-06-2016,Benimsin 35. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 35. Bölüm internetten seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 35. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 35. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 35. Bölüm Hemen izle,Benimsin 35. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 35. Bölüm izle ,Benimsin 35. Bölüm izle


Benimsin (Beintehaa) Tanıtım

Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin memleketimiz`deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir acayip Aşk dizisinin arkasından şimdi de gene çok aşırı çok konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı çağda ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood`un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve yaşamı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin erkek evladıdır ve Londra`da öğrenim görmektedir. Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ile çağının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her süre soğuk bakmıştır. Sebebiyse o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bigün Londra`daki okul müdüründen Zain`in babası Usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain`in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok fazla çok fazla kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain`e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere`den çağırmasının aslolan sebebi Bhopal`de yaşayan yeğeni Aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile beraber Bangkok`ta kutlamaya hazırlanır. Fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.