Son Bölüm






Benimsin 41. Bölüm

Usman Bey’in ölümünün peşinden Abdullah ailesinin yaşadığı efsunk üzüntü devam etmektedir. Onun ölümünden Aaliya’yı görevli tutan Zain ve anası her fırsatta bunu dile getirseler de Aaliya onlara aldırış etmez. Rehan Khan’ın hazırladığı boşanma istekçesini imzalayan Zain ve Aaliya, Usman Bey’in vasiyetini öğrenince efsunk bir şaşkınlık yaşarlar.

Vasiyete bakılırsa Barakat Royal oteller zincirinin uçurumıda fazla hissesi Aaliya’ya aittir. Abisi Fahad’ın isteği üzerine babasının yerine geçen Zain, Aaliya ile bir kez daha çehre yüze gelmiştir.

Kanal 7`beğeniyle izlenen Hint dizisi Benimsin 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Her kısmı beğeni ve merakla izlenen Benimsin`in yeni kısmınde Zain ve bütün aileyi şok edecek miras açıklanıyor ve Aaliya büyük miras sahibi olmakta. Vasiyete nazaran Barakat Royal oteller zincirinin yarıda çok hissesi Aaliya’ya aittir. Zain öyleyse ne yapacak işte merakla beklenen 28  Haziran Benimsin 41. bölüm fragmanı...

USMAN BEY’iN YERiNE AALiYA GEçiYOR
Benimsin’de bugün, Rehan Khan’ın Usman Bey’in vasiyetini incelemesi kararı ortaya çıkan gerçekler Zain ve Aaliya’nın boşanma başvurusunu geçersiz kılar. Barakat Royal’in yarısından çok hissesine haiz olduğu için yönetimde laf sahibi olan Aaliya artık Zain’in en efsunk rakibidir.
Benimsin 41. BolumBenimsin 41. Bölüm Full izle 28-06-2016,Benimsin 41. Bölüm internetten izle,Benimsin 41. Bölüm Full Tek Parça seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 41. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 41. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 41. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 41. Bölüm Youtube izle,Benimsin 41. Bölüm izle
Benimsin izle Online platformda çok fazla konuşulan diziler içinde olmasından dolayı Benimsin tv dizisini üyelerimiz için etraflıca araştırdık. Benimsin 41. bölüm 28-06-2016 akşamı hayranlarını ekran başına toplayacak sürekli böyle olmuştur. Arama motorlarında genel olarak sorgulanan araştırmalar şu şekilde olmaktadır Benimsin 41. bölüm Benimsin dizisi bu hafta baya ilginç olmasını bekliyoruz.

son bölüm son fragmanı oldukça kaliteli belli ediyor kendini Benimsin bir önceki bölümde bir hayli ses Getirmişti. Hayranı her hafta artan dizi Benimsin 41. bölümü ile 28-06-2016 ardından da yeni seyircilerine doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü seyrettikten sonra bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.
Benimsin 41. Bölüm Hemen izle 28-06-2016,Benimsin 41. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 41. Bölüm Donmadan seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 41. Bölüm Full izle,Benimsin 41. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 41. Bölüm Hemen izle,Benimsin 41. Bölüm Tek Parça izle,Benimsin 41. Bölüm izle ,Benimsin 41. Bölüm izle

Konusu :
Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood'un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.