Son Bölüm






Benimsin 33. Bölüm

Kanal 7 de izleyicileriyle buluşan Hint dizisi Benimsin`in 33.Bölümünde neler yaşanıyor? Aliya evden kovuluyor metre? Aliya ve Zain arasında neler yaşanıyor? 33.Bölüm fragmanı Kanal 7 ekranlarının sevilen ve küçümsenilmeden takip edilen Hint dizisi Benimsin`in 20 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak olan 33.Bölümünde neler olabileceği merak mevzusu.

Her hafta sonu saat 16:00’da yeni bölümü ile seyircinin karşısına çıkan Benimsin dizisinde Aliya evden kovuluyor metre?   Benimsin 33.Bölüm Fragmanı Benimsin dizisinin pazartesi günü yayınlanacak bölümünde Süreyya Aliya’yı evden kovar ve Aliya da ailesinin yanına gider.Aliya`nın Zubair’in kefaretini ödediğini öğrenen Süreyya; Aliya ve Zain birlikte eve gelirken kapının önünde onları yakalar ve Aliya`yı kovar ve Zain’de ya Aliya ve ya ben diyerek tehdit eder.

Fakat Aliya büyük bir olgunluk gösterir ve Zain’e eve gitmesini, onun yüzünden ailesiyle arasının bozulmasını istemediğini söyler. Bundan dolayı Aliya ve Zain birbirinden ayrılır.



Benimsin yeni Bölüm Sosyal Medyada çok fazla aratılan diziler içinde gelmesi dolayısıyla Benimsin televizyon dizisini sizin için detaylı araştırdık. Benimsin 33. bölümüyle 20-06-2016 te sevenlerini televizyon önüne toplayacak her daim yaptığı gibi. Arama sitelerinde sürekli yapılan araştırmalar şu şekildedir Benimsin 33. bölüm Full izle Benimsin de bu hafta bir hayli hareketli olmasını bekliyoruz.

bu hafta yeni fragmanı bir hayli hareketli gözüküyor. Benimsin geçtiğimiz hafta ki bölümüyle oldukça kendinden söz ettirdi. Hayranı her hafta artan yerli dizi Benimsin 33. bölümüyle 20-06-2016 akşamında eski seyircilerine hoş vakit geçirecek. Bölümü seyrettikten sonra bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Benimsin 33. Bölüm Full izle 20-06-2016,Benimsin 33. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 33. Bölüm Full Hd seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 33. Bölüm Hemen izle,Benimsin 33. Bölüm internetten izle,Benimsin 33. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 33. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 33. Bölüm izle ,Benimsin 33. Bölüm izle

Konusu :
Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood'un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.