Son Bölüm






Benimsin 38. Bölüm


Benimsin son bölüm Sanal alemde en fazla paylaşılan diziler içinde geldiği için Benimsin televizyon dizisini üyelerimiz için detaylı inceledik. Benimsin 38. bölüm 25-06-2016 te hayranlarını ekran başına toplayacak sürekli yaptığı gibi. internete genellikle girilen arama kelimeleri bu şekilde olur Benimsin 38. bölüm Hd izle Benimsin dizisinde yeni bölüm epeyce hareketli olacağına inanıyoruz.

bu hafta son fragmanı epey bir ilginç olacak gibi. Benimsin Geçen Hafta ki bölümü ile epey bir ses getirdi. Fenomeni Sürekli artan yerli dizi Benimsin 38. bölüm 25-06-2016 tarihinde eski fenomenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. Sizde bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Benimsin 38. Bölüm Youtube izle 25-06-2016,Benimsin 38. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 38. Bölüm Tek Parça seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 38. Bölüm internetten izle,Benimsin 38. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 38. Bölüm Donmadan izle,Benimsin 38. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 38. Bölüm izle ,Benimsin 38. Bölüm izle


Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.