Son Bölüm






Benimsin 25. Bölüm

Benimsin 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Benimsin 25. bölüm fragmanı nda neler olacak? 11 haziran tarihinde yayınlanacak bölüme ilişkin bilglier haberimizde. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden hint dizisi en son yayınlanan bölümüyle sevenlerini oldukça merak da bırakmıştı Benimsin 25. Bölüm olan yeni bölümde neler olacağını izleyenler iple çekiyor Aaliya ve Bakarat arasında yaşananlar seyirciyi pek mutlu etmedi.

Aaliya Bakaratin iyimserligine güvenerek ona baya ısınmış ve onu mutlu etmek için müthiş projeler peşine düşmüştü ve Aaliya Bakarata çok fazla güzel bir parti hazırlamıştı bu partiyle Bakaratin adeta ayakları yerden kesilmişti Aaliya da çok mutluyken bir anda partiye gelen süpriz misafirlerle Bakaratin içinde olan konuşmayı Aaliya duydu.

Aaliya Bakarat meselesinde bütün gercekleri ogrendi ve düş kırıklığına uğradı hiç yetmez benzeri birde Bakaratin gercek adının Boby olması davetlilerin ve özellikle Abdullah ailsini şok etti bu yaşananlar acaba bugün yayinlanacak bölümde seyircilere neler yaşatacak hem his yüklü hem romantik hem duygusal olan dizi bu akşam gene sevenleriyle tıpkı saatte buluşacak. Benimsin 25. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu.

Benimsin 25. BolumBenimsin 25. Bölüm Tek Parça HD izle 12-06-2016,Benimsin 25. Bölüm Youtube izle,Benimsin 25. Bölüm Full Tek Parça seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 25. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 25. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 25. Bölüm Tek Parça HD izle,Benimsin 25. Bölüm internetten izle,Benimsin 25. Bölüm izle

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.