Son Bölüm






Benimsin 31. Bölüm


Benimsin izle Sosyal Medyada en çok konuşulan dizilerimiz arasında geldiği için Benimsin televizyon dizisini takipçilerimiz için bir hayli araştırdık. Benimsin 31. bölümü ile 18-06-2016 akşamı fanlarını tv başına alacak her daim böyle olmuştur. Arama sitelerinde devamlı tercih edilen araştırmalar şu şekilde olmaktadır Benimsin 31. bölüm ücretsiz Benimsin dizisi bu hafta oldukça heyecanlı olacak.

bu hafta son fragmanı baya iddialı görünüyor. Benimsin bir önceki bölümde bir hayli ses Getirmişti. Fenomeni devamlı artan dizimiz Benimsin 31. bölümü ile 18-06-2016 ardından da yeni ve eski sevenlerine merhaba diyecek. Sizde takip ediyoranız bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Benimsin 31. Bölüm Full izle 18-06-2016,Benimsin 31. Bölüm Takılmadan izle,Benimsin 31. Bölüm Takılmadan seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 31. Bölüm Full izle,Benimsin 31. Bölüm Full Tek Parça izle,Benimsin 31. Bölüm Full izle,Benimsin 31. Bölüm internetten izle,Benimsin 31. Bölüm izle ,Benimsin 31. Bölüm izle

Konusu :
Benimsin (Beintehaa) Tanıtım
Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin Türkiye'deki ekranı Kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği Bir garip Aşk dizisinin ardından şimdi de yine çok aşırı konuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı Hint dizisi Nisan ayında Benimsin adı ile Kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood'un yıldızlarını bir araya getiren Benimsin (Beintehaa) dizisinde başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor.

Benimsin (Beintehaa) Konusu:
Nisan ayında Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora) Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra'da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği huzur ile zamanının büyük bir yönünü eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. nedeni ise o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği insanın dünyada henüz mevcut olmadığını düşünür.

Bir gün Londra'daki okul müdüründen Zain'in babası Usman'a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain'in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok aşırı kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain'e bazı nasihatler verdikten sonra onu ingiltere'den çağırmasının asıl sebebi Bhopal'de yaşayan yeğeni Aaliya'nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez nedeniyse o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok'ta kutlamaya hazırlanmaktadır. fakat inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal'e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.