Son Bölüm






Benimsin 13. Bölüm Tek Parça izle 21-05-2016 21 Mayıs Cumartesi


Benimsin son
Benimsin 13. Bölüm Full Hd izle 21-05-2016,Benimsin 13. Bölüm Youtube izle,Benimsin 13. Bölüm Tek Parça seyret,Benimsin son bolum izle,Benimsin 13. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 13. Bölüm Youtube izle,Benimsin 13. Bölüm internetten izle,Benimsin 13. Bölüm Full Hd izle,Benimsin 13. Bölüm izle ,Benimsin 13. Bölüm izle


ınternet aleminde çok fazla aranan türk dizileri içinde gelmesi dolayısıyla benimsin tv dizisini takipçilerimiz için detaylı inceledik. Benimsin 13. Bölümü ile 21-05-2016 akşamı seyircisini tv önüne alacak her vakit bulunduğu şeklinde. Arama sitelerinde çoğu süre meydana getirilen araştırmalar bu şekliyledir benimsin 13. Bölüm hd izle benimsin dizisi bu hafta bir fazlaca güzel olacak.

Bu hafta yeni fragmanı baya iddialı görünüyor. Benimsin bundan önceki bölümde bir oldukca ses getirdi. Takip edeni her daim yükselen dizi benimsin 13. Kısmı ile 21-05-2016 tarihinde yeni ve eski sevenlerine merhaba diyecek. Kısmı takip ediyoranız bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Konusu :
Benimsin (beintehaa) tanıtım
Kanal 7 ekranlarında hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Hint dizilerinin ülkemiz`deki ekranı kanal 7, milyonların tutkuyla izlediği bir ilginç aşk dizisinin peşinden şimdi de tekrar çok çok fazla mevzuşulacak bir yapımı ekranlarına taşıyor. Yayınlandığı çağda ilgiyle izlenen beintehaa adlı hint dizisi nisan ayında benimsin adı ile kanal 7 ekranlarında yerini alacak. Bollywood`un yıldızlarını bir araya getiren benimsin (beintehaa) dizisinde başrolleri harshad arora ve preetika rao paylaşıyor.

Benimsin (beintehaa) mevzusu:
Nisan ayında kanal 7 ekranlarında yayınlanacak benimsin (beintehaa) dizisinde zain ve aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor.
Kendini küçümsememişliği ve yaşamı ciddiye almayan tavırları ile tanınan zain usman abdullah, (harshad arora) hindistanlı varlıklı bir ailenin erkek evladıdır ve londra`da tahsil görmektedir. Ailesinden uzakta olmanın verdiği refah ile çağının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran zain evlilik fikrine her süre soğuk bakmıştır. Sebebi ise o her süre ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği adamın dünyada hemen hemen mevcut olmadığını düşünür.

Bigün londra`daki mektep müdüründen zain`in babası usman`a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta zain`in nadiren okula geldiği ve vardığında derslerden çok çok fazla kızlarla ilgilenilmiş olduğu yazmaktadır. Yazılanları okuyan usman bey oğlunu arayarak ondan hemen evine dönmesini ister.
Usman bey, zain`e bazı tembihler verdikten sonrasında onu ingiltere`den çağırmasının aslolan nedeni bhopal`de yaşayan yeğeni aaliya`nın düğününe giderek onun için aldığı armağanları teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez sebebi ise o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte bangkok`ta kutlamaya hazırlanıyor. Lakin direnmeçı tavrını sürdüren usman bey, oğlunu bhopal`e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Benimsin Son Bölüm ve Tüm Bölümler

Benimsin 13. Bölüm
Benimsin 12. Bölüm
Benimsin 11. Bölüm
Benimsin 10. Bölüm
Benimsin 9. Bölüm
Benimsin 8. Bölüm
Benimsin 7. Bölüm
Benimsin 6. Bölüm
Benimsin 5. Bölüm
Benimsin 4. Bölüm
Benimsin 3. Bölüm
Benimsin 2. Bölüm

Benimsin 1. Bölüm

Labels: , , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

Blogger tarafından desteklenmektedir.